OVERZICHT OPLEIDINGEN

 

Praktijkopleidingen

Onze rijschool biedt verschillende opleidingen. Zo kun je bij ons terecht voor je rijbewijs B en ook voor bijvoorbeeld je rijbewijs BE of C. Bekijk hieronder een overzicht van onze verschillende mogelijkheden:

  • Auto (B)
  • Faalangst
  • Auto + aanhanger (B+E)
  • Vrachtwagen (C en C+E): instructie
  • Vrachtwagenchauffeur bijscholing
  • Lesprogramma schamelaanhanger
  • Code 95 - HNR + rijoptimalisatie?

 

Praktijkopleidingen

Ben je klaar om achter het stuur te stappen? Start dan snel bij onze rijschool met je eerste proefles. Met rijbewijs B mag je zelfstandig rijden en kun je gaan en staan waar je wilt.

 

Auto + aanhanger (B+E)
Het rijbewijs BE is een aanvullend rijbewijs op je rijbewijs B. Hiermee mag je de weg op met een aanhanger meer dan 750 kilo of een combinatie van auto en aanhangwagen van 3500 kilo. Je hoeft hiervoor geen nieuw theorie-examen te doen, wel een praktijkexamen. Voor het examen bij het CBR kun je bij ons lessen nemen voor je BE rijbewijs.

 

Vrachtwagen (C en C+E): instructie
Onze rijschool biedt ook lessen voor het vrachtwagenrijbewijs C en CE. Met dit rijbewijs ben je bevoegd om een vrachtwagen met middenasaanhangwagen (wipkar) of een trekker met oplegger te besturen. Door onze jarenlange ervaring in deze branche kunnen wij ook rijlessen aanbieden voor dit rijbewijs. Zo kun je veilig de weg op met een C of CE rijbewijs.

 

Vrachtwagenchauffeur bijscholing
Heb je even een opfrisser nodig? Wij bieden ook lessen voor ervaren of startende vrachtwagenchauffeurs. Zo leer je bijvoorbeeld omgaan met lastige of onverwachte situaties. Ook kijken we naar structurele fouten die onopgemerkt in je rijgedrag zijn geslopen.

 

Lesprogramma schamelaanhanger
Wij zijn gespecialiseerd in schamelaanhanger. Heeft jouw bedrijf een instructeur nodig? Dit lesprogramma is speciaal voor chauffeurs die bijscholing nodig hebben. Wij faciliteren ook met registratie CCV.